Battle of the Schoolbands #4

Te gek nieuws! De strijd gaat weer los barsten! Op vrijdag 7 april gaan het Buitenhout College, Arte College en De Meergronden proberen om de titel ‘beste schoolband van Almere 2017’ te winnen! Welke band krijgt de wisselbeker een jaar lang voor op school. Het zal een spannende strijd worden. We zullen de deelnemende bands even voorstellen!

Arte college: The New Low
Vorig jaar heeft het Arte College, met de band Experience, de Battle gewonnen en dit jaar doen ze weer mee met een nieuwe band.
The New Low is een band die rock- en alternatieve muziek speelt. Ze schrijven zelf liedjes maar spelen voornamelijk covers van andere bands. De band bestaat uit 5 bandleden: Chiquinho (gitaar), Quint (gitaar), Jano (Bas), Denise (leadzangeres) en Glyno (drums). Elk bandlid heeft individueel andere inspiraties en een andere muzieksmaak, maar als geheel probeert The New Low om samen iets nieuws te creëren. Hoe ze zichzelf omschrijven zijn met de volgende drie woorden: Hard, wild en chaotisch.
Lukt het The New Low om de beker voor nog een jaar op school te houden? We zullen het zien bij de Battle of the Schoolbands!

Meergronden: Adjective Animals
Adjective Animals bestaat uit 6 mensen die muziek maken leuk vinden. Dit zijn Romeo (gitaar), Merel (leadzangeres), Renzo (piano), Jeffrey (Bas), Spencer (gitaar) en Jelle (drums).De band is speciaal voor de Battle of the Schoolbands een officiële band geworden.De muziek die ze spelen is een variatie van pop, rock, jaren 80 en 90 muziek.
De allereerste editie van de Battle of the Schoolbands had de Meergronden gewonnen met de band Fortune Cookie Dough, lukt het Adjective Animals om de grote wisselbeker weer terug op hun school te krijgen? Mis het niet en wees erbij op vrijdag 7 april!

Buitenhout College: Paradoxx
Het begon allemaal toen Paradoxx twee jaar geleden werd gevraagd om te spelen op een open dag. Sinds dit jaar is hun leadgitarist en zanger erbij gekomen en waren ze compleet. De band bestaat uit Davey (Drums), Tom (gitaar), Quint (lead gitaar en zang) en Santana (bas). Bands die hun inspireren zijn bands als Metallica, Nirvana en Red Hot Chili Peppers. Paradoxx speelt rock en metal muziek. Toen Paradoxx werd gevraagd om hun band in één zin te omschrijven kwam dit eruit; “Just doing something and hoping it’s good”. Lukt het Paradoxx om voor een jaar lang “de beste schoolband van Almere” te zijn? We zullen het zien op vrijdag 7 april!

 

bots-flyer-oldlogo